• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Šášiny recepty
  • Úvod
  • Předkrmy, přílohy
  • Polévky
  • Hlavní jídla
  • Těstoviny
  • Saláty
  • Zálivky, dipy
  • Deserty
  • Nápoje
  • Odkazy

Menu

  • Parmská šunka s gorgonzolou a fíky
  • Zapečený lilek se sýrem feta
  • Míchaná vajíčka na francouzský způsob
  • Uzený losos s míchanými vejci
  • Avokádo s krevetami a chilli dresinkem
  • Ravioly z červené řepy a kozího sýru
  • Ančovičky s petrželkou
  • Chřest s holandskou omáčkou
  • Gratinovaný chřest
  • Topinka
  • Fazolky se slaninou a cibulkou
  • Italský chléb Focaccia
  • Sendvič Caprese
  • Focaccia di Recco
  • Papriky po toskánsku
  • Marinovaný losos (Gravlax)
Úvod > Předkrmy, přílohy

Předkrmy podle Zdendy

1. Parmská šunka s gorgonzolou a fíky

2. Zapečený lilek se sýrem feta

3. Míchaná vajíčka na francouzský způsob

4. Uzený losos s míchanými vejci

5. Avokádo s krevetami a chilli dresinkem

6. Ravioly z červené řepy a kozího sýru

 

Předkrmy podle Emanuele Ridi

1. Ančovičky s petrželkou (Acciughe al prezzemolo)

2. Chřest s holandskou omáčkou (Asparagi Con Salsa Olandese)

3. Gratinovaný chřest (Asparagi Gratinati)

4. Topinka (Bruschetta)

5. Fazolky se slaninou a cibulkou (Fagiolini con pancetta e cipolle)

6. Italský chléb Focaccia (Focaccia)

7. Sendvič Caprese (Focaccia Caprese)

8. Focaccia di Recco (Focaccia di Recco)

9. Papriky po toskánsku (Peperonata alla Toscana)

 

Předkrmy ... další

1. Marinovaný losos (Gravlax)

Mapa stránek Tisk RSS

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet