Předkrmy podle Zdendy
1. Parmská šunka s gorgonzolou a fíky
2. Zapečený lilek se sýrem feta
3. Míchaná vajíčka na francouzský způsob
4. Uzený losos s míchanými vejci
5. Avokádo s krevetami a chilli dresinkem
6. Ravioly z červené řepy a kozího sýru
Předkrmy podle Emanuele Ridi
1. Ančovičky s petrželkou (Acciughe al prezzemolo)
2. Chřest s holandskou omáčkou (Asparagi Con Salsa Olandese)
3. Gratinovaný chřest (Asparagi Gratinati)
5. Fazolky se slaninou a cibulkou (Fagiolini con pancetta e cipolle)
6. Italský chléb Focaccia (Focaccia)
7. Sendvič Caprese (Focaccia Caprese)
8. Focaccia di Recco (Focaccia di Recco)
9. Papriky po toskánsku (Peperonata alla Toscana)